GNOME 3.6 Release Party

Утре (26-ти септември) се пушта во употреба нова верзија на GNOME, GNOME 3.6, па тоа е добра причина да направиме една мала собиранка во хаклаб.

Ќе позборуваме за промените на GNOME Shell, како си поминавме на GUADEC, како да се вклучите и бидете дел од оваа заедница.

Па повелете утре во 19 часот на торта во хаклаб КИКА. :)

Се гледаме!


3 comments:

  1. Ееее, тоа се бара бе дечки, журка! Јухууу! :-)))

    ReplyDelete
  2. не е журка, собиранка. ни си скужио.

    ReplyDelete
  3. Дали ќе има здрава храна за тие што не јадат благо?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.