GNU/Linux прва помош

Денес со почеток во 19:00  се одржува GNU/Linux прва помош во Скопје Хаклаб, а освен помош поврзана со *nix дистрибуции може да се постават прашања за било кој слободен софтвер.
Доколку нема премногу работа со поправање ќе најдеме некое интересно проектче.

Се гледаме вечер.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.