Сподели знаење / Сабота / 13ч

И оваа сабота стандардно имаме Сподели знаење од 13 часот па се до последниот човек во хаклаб. На програмата имаме чепкање на Little Wire со attiny85, дискусија за слободен Андроид (Како да го осамостоите вашиот Андроид од Google) и дискусија за модерни http сервери.

Дојдете, закон сме, имаме наполитанки и по ви се исплати него да идете кон мрачната страна за колачиња :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.