GNU/Linux Прва помош

Денес (понеделник) од 19 часот, повторно имаме GNU/Linux прва помош и сме подготвени да ви помогнеме да ги решите вашите проблеми со било која дистрибуција на Linux.
Или пак, доколку не сте, да ве запознаеме со благодетите кои ги нуди овој оперативен систем.
Ве очекуваме :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.