GNU/Linux прва помош

И овој понеделник стандардно ќе се одржува GNU/Linux прва помош од 19:00 часот. Слободно дојдете доколку имате проблем со некоја GNU/Linux дистрибуција, сакате да инсталирате или само да се информирате.
Исто така, бидејќи Arch Linux се префрла на Systemd, доколку користите Arch слободно дојдете ако ви треба помош за миграција од Sysvinit.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.