Сподели знаење / Сабота / 13ч

За неколку часа, поточно во 13:00 во хаклаб ќе се споделува знаење, како и секоја сабота впрочем. Немаме јасно дефинирана програма, па ако имате желба да споделите искуства со некој проект или сте фасцинирани од некој чуден програмски јазик - дојдете и кажете ни.

Се гледаме таму, не?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.