GNU/Linux прва помош

Утре (Понеделник), традиционално ќе се одржува GNU/Linux прва помош во Скопје Хаклаб, а освен помош поврзана со Линукс дистрибуции може и да прашате нешто за Android а и можете да дојдете чисто онака, да разгледате што е и зашто е Скопје Хаклаб :). Почеток во 19:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.