LED дисплеј , петок , 19:00

Оваа недела, освен стандардните, решивме да додадеме уште некои интересни активности.

Една од нив е LED дисплејот, кој го добивме како донација од Благој Ќупев. Имаме во план да додадеме неколку диоди и да создадеме една контролна плочка за да биде во целосна функција. Во овој момент едната страна свети посилно од другата, па би сакале да го поправиме и тоа за да биде комплетна.

 Кој сака може да ни се придружи во петок, во 19:00. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.