Програмски јазици, четврток, 19:00И овој четврток ќе имаме дружба со програмските јазици. 


На ред дојде и новиот Android 4.0 оперативен систем, кој во моментов тешко се поврзува со Линукс за копирање датотеки. Затоа со нас имаме еден експерт кој ќе ни помогне да направиме "ГУИ кое (со помош на adb) ќе овозможи лесно разгледување и копирање фајлови од Android" (негови зборови, нормално :))) ). 


Поздрав, и се гледаме во четврток во 19:00 !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.