ГнуЛинуксУбунтуПрваПомош, 19:00, 06/08/12

И овој понеделник стандард шема - 19:00 часот во Хаклаб GNU/Linux Ubuntu прва помош.
Секој кој има некое прашање или проблем е добредојден.
Ве очекуваме :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.