Гну/Линукс и Убунту Прва Помош

Редовно понеделнички, опуштено после работниот ден, ГЛУПП во хаклаб КИКА, стандардно од 19:00 часот.

Присуството е задолжително.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.