Програмирање во хаклаб

И овој четврток, како многу други четвртоци, ќе се задржиме на програмирање во хаклаб. Гостин повторно нѝ е Благој Ќупев кој ќе разговара на темата „Linux Kernel PREEMPT patch“

Истотака може да чепнеме нешто од тековните проекти во хаклаб (лед дисплеј-от, usb-tiny-i2c)

Се гледаме, стандардно од 19:00 часот

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.