GNU Linux Android Прва Помош 16 јули 2012, 19 до 21 часот, КИКА хаклаб

Понеделник. Хаклаб. Отворен. За сите.

Од 19 до 21 часот, сите со проблеми во животот, Linux-от, Аndroid-от и слично во хаклаб кај што има клима (ако ништо друго).

Плус паметни деца ви помагаат.

ps.
  • поправање на /lib на archlinux за тие што не читаат известувања
  • поправање на openwrt-а и слични рутери

1 comment:

  1. А тие што читаат известување а сепак одлучиле да го игнорираат ? :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.