ГНУ/Линукс Убунту Прва Помош во Хаклаб од 19 до 21 часот понеделник

ГЛУПП стандардно понеделнички од 19 до 21 часот на 23 јули 2012 година во Хаклаб.

Ако имаш некој проблем со компјутерот и слободниот софтвер на него дојди во Хаклаб, некој ќе се обиде да ти помогне да научиш да го решиш.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.