python / Udacity / Design of Computer Programs (четврток, 21 Јуни)

Денес, четврток, од 20 часот, во просториите на хаклаб КИКА, во програмата „Програмски јазици“ ќе се следи, дискутира и споделува на тема: интернет курсеви по програмирање. Исто така може некој од python емисарите да споделат уште некоја елегантна причина зашто го избрале овој јазик како нивни миленик. 
Мал тизер од еден интернет курс: http://0.mk/6e41c

Се надевам дека ќе дојдете. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.