GNU/Linux прва помош (понеделник, 18 Јуни)


Понеделник е денес? GNU/Linux прва помош ден не е наменет ексклузивно за линуксаши; јас сум прилично свеж линуксаш со дво-месечен стаж можам да кажам дека нема ништо криптично во работење во некоја од Linux дистрибуциите.
Доколку сметаш дека твојот компјутер е спор или му е потребен свеж оперативен систем, денес е денот кога можеш да дојдеш и да дознаеш какви перформанси можеш да извлечеш од твојата лична сметачка машина.

Заради временските услови, настанот официјално  ќе почне од 8; но верувам дека ќе има некој и пред тоа. 
Се гледаме. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.