Сподели метла - сабота 16.06.2012 во 12ч.

Стандардна програма на СЗ почнува од 14ч поради температурата надвор а на агенда е „разно“ а под тоа се подразбира решавање на проблеми со кои сме се затекнале неделава, или дискусии за тоа што е прочитано на редит... најверојатно ќе го троламе и новиот мекбук про.

Меѓутоа, оваа сабота, малку порано, ќе има чистење на хаклабот. Во арсеналот се вклучени: крпи, џогери, средства за чистење и правосмукалка.


оригинално најдено на http://shirtoid.com/11671/break-free/

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.