GNU/Linux прва помош (понеделник, 04 Јуни)

И денеска, понеделник, во Хаклаб ќе се случува GNU/Linux прва помош. Ако сте тазе линуксаш и ви треба помош околу оперативниот, денес е денот да дојдете и да прашате.

Настанот официјално почнува од 19:00 часот и ќе трае барем до 21, ама како по правило ќе се остане и подоцна и неофицијално ќе се хакира. Така што, дури и ако немате проблеми со Linux, дојдете - ќе се дружиме, зезаме и, најбитно, ќе хакираме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.