Сподели Знаење, сабота 02 Јуни 2012 од 14 часот

Оваа сабота имаме прилично доста работи на агенда, како чепкање на популарниот SoC raspberry pi, кои веќе пристигнаа на неколку членови на хаклабот, споредба на raspberry pi со arduino и нивно поврзување со nRF радио. Исто така ќе продолжиме со ZeroMQ од претходната недела.

Хаклабот отвора како и секоја сабота во 14 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.