Програмирање, Четврток 07.06.2012

Ни овој четврток нема некоја посебна агенда за програмски јазици. Ќе се зезаме, ќе куцаме кодче, можеби ќе го разгледаме кодот на Ѓорѓи за API-то за ЈСП искуцано во Node.js.

Дојдете, ќе си пројдеме фино и ќе научиме нови работи. Плус, сигурно ќе паднат муабети и планови за НСНД. Се гледаме вечер од 19 часот!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.