NSND Струга

Овој викенд хаклабот нема да работи, бидејќи сите ќе бидат во Струга на NSND. Овој пат на НСНД ни доаѓаат луѓе од Србија, Хрватска, Косово, Италија и Германија - кој за хакерисување, кој за патлиџани, сирење и ракија.

Затоа и решивме да го правиме во Еуротел, хотел малку подалеку од градот (3km од Струга), за да не ни побегнат луѓето додека ништо не се случува. Собирањето почнува веќе во петок навечер, а од сабота во 12 почнува акцијата.

А гостите се надеваат и дека ќе успеат да видат некој ендемски вид на езерски суштества.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.