GNU/Linux прва помош 07.05.2012 18:00

GNU/Linux прва помош во понеделник и овој како и секој претходен. Не се срамете да дојдете доколку имате проблеми со било која дистрибуција (Ubuntu, Debian, Mint, Arch, Slackware, Fedora, некој unix) само донесете ни наполитанки/соленки/сок зошто без тоа не можеме да живееме :)

Ако нема луѓе на кои им е потребна помош, тогаш ќе се програмираат работи. Статистиката од Глиша ќе ја направиме во couchapp да е цело време онлајн со месечни (или почести) апдејти, Шпион и Дамјан ќе ни покажуваат многу интересни работи, значи сигурно нема да биде досадно.

Дојдете, зошто секој пропуштен ден во КИКА е нова причина за каење :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.