GNU/Linux прва помош 21.05.2012


Сигурно мислите дека и овој понеделник ќе биде ист како сите претходни...

По некој нов update за вашиот Linux, па драјверите за графичката ќе ви го прегреваат компјутерот. Можеби сакате да смените дистрибуција, па не сте сигурни што повеќе би ви одговарало или како да пристапите кон миграцијата. Не знаете што е GNU, а па камо ли Linux?  - Само наминете, сѐ ќе ви објасниме!

А, да, има и наполитанки, ама дојдете порано зашто брзо ги снемува.

Па всушност и овој понеделник ќе биде така забавен како претходните :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.