СподелиКино 23.05 во 19 ч. во КИКА - 2 предавања на тема Анонимус

Го најавуваме ова СподелиКино за Анонимус баш денес кога се дозна дека групата ќе објави 1.7 гигабајти податоци од Американското биро за правда.

Предавањата се од германската конференција Република од 2011 и 2012 г.

Во првото ќе ја гледаме Габриела Колман, која често зборува за Анонимус.

Второто пак е дебата помеѓу Џејкоб Апелбаум, Френк Ригер и Каролин Видман.

Среда. 19 ч. Кика.

1 comment:

  1. Видеата: https://www.youtube.com/watch?v=twYILZfYlp8
    и
    https://www.youtube.com/watch?v=r6esm03kqeo

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.