СподелиЗнаење 19.05.12

На ова СподелиЗнаење ќе се зборува на тема „Сподели институционално знаење“ за новите членови на 2с.мк, каде Новица ќе биде „споделувачот“ па како и секогаш ќе биде оргинален песимист.

Остатокот од времето е со отворена агенда па како и секогаш се успева да се најде нешто интересно за програмирање.


Се гледаме во КИКА во 14:00 а можеби и порано.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.