GNU/Linux прва помош 14.05.2012 18:00 Понеделник

GNU/Linux прва помош во понеделник и овој како и секој претходен. Слободно поминете доколку имате проблеми со било која дистрибуција (Ubuntu, Debian, Mint, Arch, Slackware, Fedora,BSD  или било кој unix) ќе добиете и наполитанки додека заедно ги решаваме проблемите.

Како и секогаш надвор од оваа формална програма се појавува нешто од заеднички интерес па ќе пробаме да направиме одреден tool's we use showcase .

Се гледаме во КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.