СподелиЗнаење 12.05.12

Малце закаснета најава но подобро да ја има.

На денешното СподелиЗнаење ќе зборуваме на кратко за debian pinning па потоа Алекс ќе ни ја покаже KiCAD околината за цртање на електронски шеми.

Александар и Игор зборуваа за започнување на апликација за skopje augmented reality, па веројатно ќе има и некоја дискусија околу тоа.

И секако средување на околината на КИКА во openstreetmap.com никогаш не е губење време.

Се гледаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.