Сподели знаење во Хаклаб

Денеска од 13 до 17 часот во Хаклаб редовно Сподели знаење.

Исто така не заборавај од 20 часот во Кинотека и денеска продолжува ревијата на слободни филмови.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.