Програмски јазици @Хаклаб денеска од 19 часот

Поради огромен интерес за програмски јазици, не исклучувајќи ги Fortran и Basic, вечерва редовно четврточки од 19 часот во Хаклаб ќе има програмираски јазици. Вечерва ќе правиме интерфејс за температурен сензор или сензори во секоја просторија и податоците ќе ги прикажуваме на страната за статус на Хаклабот. Не заборавај да дојдеш.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.