Програмирање, Четврток 17.05.2012 19:00

Овој четврток ќе го посветиме на развој на додатоци за Firefox.
Дамјан ќе презентира како  оди програмирањето на додатоци и ќе ни покажње на какова екстензија работи моментално. Па ако ни тргне може ќе направиме нешто корисно.

Нормално агендата не е фиксна и доколку остане време може да вметнеме нешто интересно, како и секогаш.

Се гледаме од 19:00 а можеби и порано.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.