Програмирање, Четврток 10.05.2012 19:00

Денес на програмерски вечери во хаклаб нема посебна агенда. Може да го направиме тоа што не го направивме во понеделникот, online couchdb статистики од на Глиша статистиката за мк домени.

Кој е расположен за дружење, работење на GSOC и пиење сокови ќе дојде на вистинското место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.