СподелиЗнаење: Optimus Prime Resurrection - 14.04.12

Се гледаме утре во хаклабот КИКА за стандардното саботно Сподели знаење. Празнично ќе отвориме негде накај14ч. Може да се подготвиме за Open Street Map Marathon, да ги разглеаме и тестираме апликациите за некој нареден викенд кога ќе биде поубаво времето да ја обележиме околината околу хаклабот.


Денот на воскресението оптимуско ќе го обележиме соодветно.

Запомнете:

Freedom is the right of all sentient beings.

Се гледаме во КИКА.

А, и да, не заборавајте да проверите.

PS Благодарение на Spion имаме нов начин за проверка на тоа дали е отворена КИКА и колку луѓе се врзани на мрежата во моментот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.