Програмски јазици 12.04.2012 во 19:00 часот

Стандардно почнуваме во 19 часот и ќе решаваме различни проблемчиња користејќи разлиќни програмски јазици (Python, JavaScript, C/C++, LISP...). Не стандардно гарант ќе начекаме некои од другарчињата што се подготвуваат за овогодинешниот GSoC (Google Summer of Code), па гарант ќе паднат и интересни муабети за проектите кои тие ги работат. Лаптопите и наполитанките во ранец и се гледаме на дружба вечер во Хаклаб.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.