Убунту и ГНУ/Линукс прва помош 02.04.2012

Како и секој понеделник, така и овој ќе се собереме во 19:00 часот и ќе си ги решаваме нашите и вашите проблеми поврзани со инсталација и користење на Убунту и општо ГНУ/Линукс, а ќе паднат и муабети на различни теми поврзани со слобgоден софтвер. Повелете на наполитанки, ч'чкање компјутери и муабети за слободен софтвер :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.