Сподели знаење 31.03.2012, хаклаб КИКА

Knowledge will make you freeРедовно сподели знаење, активности околу GSOC,  средување промотивен материјал за КИКА со помош на слободен софтвер.

Пишување апстракт и концепт за презентацијат на #share,  се на се, редовни саботни активности.

Повелете во КИКА после 13:00 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.