GNU/Linux прва помош 27.02.2012

И овој понеделник како секој друг, двочасовна помош за сите кои имаат било какви проблеми со своите GNU/Linux дистрибуции, од 19:00 до 21:00 во КИКА (меѓу католичка и polyesterday).


Кликни за поголема мапа

Кафе има сигурно, ќе треба да се земат наполитанки (и сок евентуално) и спремни сме за прва помош.

1 comment:

  1. Овој понеделник поминавме одлично. Имавме посета од една дама и еден господин (се извинувам што не ми текнува на имињата) кои имаа проблеми со ралични верзии од Ubuntu дистрибуцијата на лаптопот и на десктоп компјутерот. За среќа сѐ се среди и на крајот се надеваме дека отидоа дома среќни, а ние си седевме среќни јадејќи ги наполитанките што ни ги донесоа :)

    Миопа си купи компјутер и му инсталиравме Arch - АЗМГ Миопа, овој да си го потрошиш од крај.

    Мице исто дојде да си ги среди проблемите со Mint ама за жал нешто остана неразрешено.

    Полн понеделник што ги задржа сите до после полноќ.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.