НСНД Куманово 2012 - 25-26.02.2012

Како и минатата година така и оваа, во фебруари месец се собираме во Куманово каде што нема да се случува ништо дури 2 дена.

Локација: Народна Техника Куманово wikimapia


Проверете ја локацијата за НСНД - Куманово во поголема мапа

Почеток: околу пладне али никој нема да ви замери ако дојдете порано или подоцна.

Некои од темите кои што можеби ќе ги дискутираме.

Се гледаме таму!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.