GNU/LInux прва помош во КИКА - 20.02.2012

Утре од 19ч сме во хаклабот КИКА, можете да поминете ако имате било каков проблем со вашата GNU/Linux инсталација или само сакате да не посетите да видите каде се наоѓа хаклабот и да ги запознаете луѓето.

Се гледаме утре!

4 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.