Сподели знаење сабота од 14часот

И оваа сабота од 14часот редовно сподели знаење во Хаклаб.

Ќе продолжиме со радио енкодер машината што почнавме да ја правиме понеделникот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.