Програмски јазици овој четврток во Хаклаб

Редовно и овој четврток од 19 до 21 часот во Хаклаб ќе има Програмски вечери. Што ќе се прави ќе се одлучи на лице место од присутните. Затоа не заборавај да дојдеш.

Паралелно:
- Ќе собираме пари за во сабота на Сподели Знаење да учиме како се
прави Шпанска тортиља. Колку пари ќе собереме толку наминирници ќе купиме, толку ќе праиме. Ако некој има нешто од намирниците во доволно големи количини може да донесе место пари.
- Ќе пробаме да тргнеме на страна целото ѓубре од стар хардвер за да
контактираме со некој од овие како да се справиме со отпадот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.