Прва помош, овој понеделник од 19h во Хаклаб + радио енкодер

И овој понеделник 13 февруари од 19 до 21 часот, ако имаш некој проблем со слободниот софтвер на твојот компјутер дојди во Хаклаб заедно да пробаме да го решиме.

Паралелно ќе пробаме да оспособиме компјутер со ТВ/Радио картичка да биде енкодер за Ogg формат од радио фрекфенцијата на Канал103.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.