Понеделник, 6.02.2012 Linux прва помош

Како и секој понеделник, така и овој, терминот од 7 до 9 во хаклабот е резервиран за помош за почетници. Ако сте имале проблем со инсталација или драјвери, или пак ви треба основен вовед за снаоѓање и сл. или пак сакате да се напиете топло филтер кафе (чај) не
се срамете, тука сме.

Ако нема „клиенти” може да дебатираме за разликата меѓу пермисивните и реципроцитетните лиценци за слободен софтвер или да го досредиме новиот хаклаб сервер.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.