Програмски јазици секој четврток (09.02.2012)

Прво ќе пробаме да направиме македонска тастатура за Maliit. Тоа не би требало да одземе премногу време, па веднаш потоа преминуваме на мини-OpenData проектот за вадење корисни информации од (многу лошите) документи во кои е објавен буџетот на Р.М. На крајот во доцните часови, алгоритми vs програмери, војната на милениумот. Дебата и аплицирање алгоритми на жолто ламборџини.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.