Сподели знаење, 28.01.2012

Утре редовно од 12 часот, сподели знаење во КИКА.

На програмата имаме презентација за uWSGI - Best Practise од страна на Дамјан, а останатот време ќе го пополниме со рандом() презентации.

Воедно утре ќе имаме и Open Economics Hack Day по програма која што може да се најде тука : http://piratepad.net/JaFgzk2uN6

Како и секогаш, присуството е задолжително, а кафето бесплатно :)

Се гледаме утре!

ПС: Доколку некој сеуште незнае каде се наоѓа новиот хаклав, мапа:


Кликнете тука за поголема мапа.
Поддржано од
Град Скопје

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.