Програмски вечери - 26.01.2012

Во четврток на менито за програмски јазици во КИКА имаме :

1. Презентација од страна на Јованка во врска со GNOME Women Outreach Program како и нејзината работа поврзана со GTK и Empathy

2. Гледање на видеа од PyCon 2011, специфично за Advanced Network Architectures With ZeroMQ и Using Coroutines to Create Efficient, High-Concurrency Web Applications

Стандардно од 19 до 21 часот на новата локацијаКликнете тука за поголема мапа.
Поддржано од
Град Скопје

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.