Сподели Знаење (14.01.2012, 12-18 часот)

Сподели Знаење во Хаклаб 2.0 и оваа Сабота (14.01.2012) од 12 до 18 часот.

Ќе има 2 презентации за:
  • Redmine - Систем за менаџирање на проекти (Арангел Ангов)
  • Arch на Beagle Board (Дамјан Георгиевски)

Покрај презентациите, ќе има и дискусија околу функционирањето на Хаклаб 2.0 и приоритетите за 2012та година вклучувајќи:
  • Програма
  • Промоција
  • Блог редизајн (CSS + HTML)
  • Инфраструктура
  • Финансии

Сите заинтересирани што сакаат да допринесат во подобрување на функционирањето на Хаклаб 2.0 се добредојдени.

Хаклаб 2.0 се наоѓа на следнава локација:


Кликнете тука за поголема мапа.

Поддржано од
Град Скопје

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.