Сподели знаење утре на 24 декември 2011 година од 13 часот

Утре редовно Сподели знаење во Хаклаб од 13 до 18 часот.

На лице место ќе се договориме што ќе се работи.


Кликни за поголема мапа

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.