Гну/Линукс прва помош денеска 19.12.2011 од 19h во Хаклаб

Редовна понеделничка ГНУ/Линукс прва помош вечерва почнувајќи од 19 часот во Хаклаб.

Ако имаш проблем со твојот компјутер донеси го, ако нема некој што знае да го реши проблемот ќе пробаме заедно да го најдеме решението сама да го решиш проблемот.

Споредна работа ќе биде да продолжиме таму каде што застанавме со Фајлсерверот на OpenIndiana.

Ако уште не знаеш каде е новата локација на Хаклабот види тука.
п.с Хаклабот најверојатно ќе биде отворен порано од ~17h за инфраструктурни активности=чистење. Следи го Твитер профилов да видиш точно кога пред 19h ќе биде отворен.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.