СподелиЗнаење - 17.12.11

Стандардно СподелиЗнаење денес од 13ч во КИКА.


Може да ја разгледуваме Zenmap (апликација за мапирање на POI директно во openstreetmap), да ја инсталираме на сите Андроид телефони и да видиме дали може да се искористи за еден OSM маратон понатаму.

Се гледаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.