Програмирање во КИКА - 15.10.11

Денес со почеток од 19ч во хаклабот КИКА стандардно, вечер за програмирање. Python, C, C++, JavaScript и се друго што ќе улета.

Нема некоја официјална агенда, можете да улетате ако сакате да споделите нешто интересно.

Се гледаме вечер!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.